DRI WASH ‘n GUARD® Home Cleaner for the Home with Ionic Technology Vårt verdensberømte DRI WASH ‘n GUARD® produktet for ute og hjemme, DRI WASH ‘n GUARD® Ultra Ion Green HomeWash med exclusive Poly Guard-7™ er så aggressiv at nesten alle typer harde, lakkerte, emaljerte, ikke porøse flater kan renses, poleres, og beskyttes uten bruk av vann.

 

BRUKSANVISNING

Flasken med DRI WASH ‘n GUARD® rystes godt før den skal anvendes. Dersom det skulle være avleiringer i bunnen av flasken, ryst til alt er blandet. Produktet vil skille seg over tid, men det har ingen betydning for produktets kvalitet under bruk. Etter at flaskens innhold er blandet godt, helles DRI WASH ‘n GUARD® Home Cleaner den medfølgende 240 ml pumpeflasken. Pumpeflasken har et unikt utviklet spray system, som kun bruker det lufttrykker du pumper inn i flasken til enhver tid. Det sparer omgivelsene for farlige spraygasser, og er miljøvennlig. Pumpeflasken skal ikke fylles helt full, da det skal gis plass til å pumpe lufttrykk. Fyll flasken til det er igjen ca. 3 – 4 cm. før den er full. Det øverste lokket fungerer som en pumpe. Det skrulokket som spraydysen sitter på, skrues av/på ved fylling. Det sitter en gummiert pakning mellom flasken og skrulokket. Pass på at denne pakningen sitter riktig når lokket skrues på, ellers vil ikke lokket bli tett og du vil få vansker med å pumpe trykk inn i flasken. Pump så med den medfølgende pumpen ca. 10 – 15 ganger, til du kjenner at flasken blir hard, og du er klar til å bruke tidenes ledende og enkleste rense og poleringsprodukt i dagens marked.

 

HVORDAN BRUKE DRI WASH’n GUARD® HOME CLEANER

Bruksområdet for dette produktet er nesten ubegrenset. Alle harde, glatte, emaljerte, malte, lakkerte flater, glass, vindu, speil, porselensvasker, badekar, toaletter, keramiske glatte fliser, Sølv, messing, rustfritt stål mm. Alt som du ønsker skal ha en skinnende blank overflate både inne og ute, det er bare å bruke fantasien. Prosessen er enkel. Spray en tynn dusj på det ønskede objektet. Bruk ikke for mye. Du behøver ikke å vaske denne flaten på forhånd. Den kan godt være støvete og lett skitten. Bruk så en myk frotté håndduk til å gni inn på den ønskede flaten.

DRI WASH ‘n GUARD® vil rense og legge seg som en beskyttende film på overflaten. Etterpå vender du frottékluten, eller har en ny ren frotté klut og polerer/glanser opp det påførte området. Ta ikke for store felt av gangen. På noen sekunder har du både renset og polert objektet, og fått frem en glans som du før måtte bruke mye tid på. Med DRI WASH ‘n GUARD® er disse tider over. Alt dette gjør du uten en eneste dråpe vann og i en eneste operasjon. Spray og gni inn DRI WASH ‘n GUARD® med en frotté klut, og glans opp med en tørr frotté klut. Skitten som legger seg på kluten er ikke til fare for de nye områder du skal rense. Skitt og støv blir kapslet inn av DRI WASH ‘n GUARD® og vil på denne måte ikke skape riper eller sår på de neste flater du skal behandle. Kort sagt et enestående produkt som forenkler ditt arbeide med å holde interiøret i huset, bilen, båten, ja alle glatte flater; skinnende rene.

Når du er ferdig med å bruke DRI WASH ‘n GUARD® skal du vende pumpeflasken opp ned, med bunnen opp. Spray til det kun kommer luft ut av flasken. På denne måten renser du spray-dysen, og vil kunne bevare pumpeflasken brukervennlig i lange tider.

Forsikgtighetsregler:

Produktet kan være farlig å svelge, skjer det, ikke fremkall brekninger. Kontakt lege omgående. Får man produktet I øynene, skyll med vann I min. 15 min. Inneholder petroliumsdestilat. Kan forårsake hudirritasjon. Vask hendene godt etter bruk. Oppbevares utilgjengelig for barn.

 

Alle DWG-produkter skal oppbevares frostfritt

DWG Norway AS er ikke ansvarilg for skader oppstått pga uriktig bruk

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.