HVA PRODUKTET GJØR:

Dri-Wash’n Guard Lær & Vinyl er det mest effektive rengjørings-produkt du noen gang har sett for alle dine finere lær og vinyl produkter. Produktet gjør imidlertid noe langt mere enn bare å rengjøre,- det fornyer og beskytter, – alt sammen i en og samme enkle prosess ! Spray bare produktet rett på den overflaten som skal rengjøres og beskyttes, tørk av med en frottehånduk eller svamp. Da produktet ikke inneholder noen form for silikon eller petroleums-destillater, vil det garantert gi dine fine lærprodukter en bløt, smidig overflate med et naturlig utseende, – ikke en unaturlig, kunstig glans. Dri-Wash’n Guard Lær & Vinyl er det eneste produktet på markedet idag som forsegler og beskytter både lær og vinyl samtidig som overflaten får anledning til å «puste» på en naturlig måte. Dette hjelper til med å hindre at materialet tørker ut og sprekker, noe som så alt for ofte skjer når lær og vinyl blir påført en kunstig overflate slik resultatet blir med mange andre produkter på markedet idag.

HVORDAN PRODUKTET VIRKER:

Dri Wash‘n Guard Lær & Vinyl inneholder en eksklusiv formula kjent som PolyGuard 5. Dette betyr bia. at produktet har den egenskapen at det oppløser skitt samtidig som det løfter skitten ut av overflatens porer og legger det på overflaten hvor det lett kan tørkes av med en frottehåndduk. Samtidig setter produktet materialet inn med en spesiell ingrediens som har en effektiv evne til å fornye og gjør materialet mere smidig enn det var tidligere. Endelig inneholder Dri-Wash’n Guard Lær og Vinyl en ingrediens som beskytter og forsegler (uten å tette igjen porene) på en slik måte at overflaten vil forbli ren og vakker mye lengere enn tidligere. I tillegg inneholdeir produktet et spesiesielt UV filter som beskytter mot de fargeødeleggende effektene fra sollyset. Du kan gjenoppfriske overflaten mellom behandlinger ved kun å tørke over overflaten med en fuktig frottehåndduk, noe som ikke er mulig med andre lær og vinyl rengjøringsprodukter

OBS: Alle DWG-produkter skal oppbevares frostfritt

DWG Norway AS er ikke ansvarlige for skader oppstått pga uriktig bruk av produktet

 

Bruksanvisning

Spray det området som skal rengjøres og tørk av med en ren frottehåndduk eller med en svamp. For å unngå overforbruk, spray på et område som ikke er større enn ca. 40 χ 40 cm. i gangen. For særlig skitne områder, spray på og børst lett med en myk børste. Deretter tørker du av med en frottehåndduk eller svamp. For best mulig sluttresultat, gni/poler av med en ren og tørr frottehåndduk nr. 2 (Bruk gjerne litt krefter i denne prosessen). Dette vil bringe frem den naturlige glansen i den behandlede overflaten.

OBS! Hold produktet utenfor rekkevidde for små barn. Produktet må ikke svelges. Hvis dette skjer, fremkall oppkast hvoretter du skyller med vann. Unngå kontakt med øynene. Hvis slik kontakt oppstår, skyld med vann. Slutt med å bruke produktet hvis noen form for irritasjoner oppstår. Bruk ikke produktet for å rengjøre glass, på vevde materialer eller på maling. BLAND IKKE MED VANN ELLER KJEMIKALIER !

 

BRUKSOMRÅDENE ER UTALLIGE!

Dri-Wash’n Guard Lær og vinyl kan brukes på ethvert produkt produsert av lær eller vinyl, innendørs eller utendørs. Her følger noen eksempler:

– Møbler av lær og hus

– Vinyloverbygg for båter

– Bilens støtfangere

– Vinylgulv

– Bildekk med hvite sider

– Hansker

– Vinyl biltak

– Bilens dashbord

– Lær sko og støvler

– Sports sko

– Lommebøker og vesker

– Rideutstyr

– Reise-kofferter

– Lær-belter

– Treningsbenker og utstyr

– Sportebagger

– Båt-interiør

– Stress-kofferter

– Klær av lær

– Golf-bager

– Utendørs møbler

– Og mye mye mere

 

Produktet inneholder stoffer som motvirker uvstråling, slik at falming, misfarving og opp-sprekking ikke oppstår.

Etterlater ingen ”oljete” overflate. Efektiv som en avfetter

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.