Dri Wash`n Guard OxyGone TM Med Ionic teknologi

Informasjon og bruksanvisning

Bør leses nøye før bruk !

Kjære kunde !

Gratulerer med kjøpet av Dri- Wash`n Guard OxyGoneTM.

Et nytt oppsiktsvekkende produkt fra produsenten av de kjente Dri- Wash`n Guard ( DWG ) produktene. Det produktet du nå har i dine hender, gjør det mulig for deg på en meget enkel og effektiv måte å ”reparere” og fornye nesten enhver oksidert lakk-overflate som får tilbake en vakker og skinnende glans. Samtidig vil du oppdage at det er blitt mulig å skape en nesten ufattelig glans i nyere lakk-overflater, spesielt hvis du kombinerer behandlingen med DWG Car eller DWG Ultra Ion.

Dri- Wash`n Guard OxyGoneTM kan brukes på nesten enhver hard, ikke porøs lakkert overflate, inkludert fiberglass.

Produktet har bl.a. følgende egenskaper:

– OxyGoneTM er et kjemisk rubbing- produkt, og inneholder ingen slipemidler.

– Det er enkelt å påføre, ( påfør med frottehåndduk, gni forsiktig til ”dis” forsvinner, og poler deretter til en skinnende glans.)

– Det krever mindre arbeidsinnsats enn andre produkter som skal oppnå det samme

– Vil ikke skape striper eller på annen måte skade lakken.

– Krever i de fleste tilfeller at bilen ikke må vaskes først ( Kan påføres over en moderat mengde skitt og støv )

– Kan påføres med hånd eller maskin.

I motsetning til de fleste andre produkter utviklet for å ”fornye” eller ”av-oksidere” lakk, så kan OxyGoneTM brukes nesten på enhver form for hard ikke- porøs lakkert overflate. Produktets anvendelighet gjør det perfekt både for hobby-brukere og profesjonelle lakk- behandlere.

Dri- Wash`n Guard OxyGoneTM er utviklet og blir produsert av tidligere Enviro-Tech, nå Dri- Wash`n Guard International, Las Vegas, USA, også skaperen av det velkjente og berømte Dri- Wash`n Guard Car ClassicTM og Dri- Wash`n Guard Ultra IonTM. Produktet som gjør det mulig å vaske, polere og langtids beskytte bl.a. bil i en og samme prosses, uten en dråpe vann.

Dette betyr at produktet er kjemisk balansert med ”Car Classic” og ”Ultra Ion” produktene, og vil derfor sammen skape en ”ufattelig” glans ! Derfor, for det beste resultatet, og for å skape ”bedre enn ny” – glans, gi overflaten en behandling med DWG Car classic eller DWG Ultra Ion etter at du har brukt OxyGoneTM. Polar Produkter AS er ikke ansvarlige for skader oppstått pga uriktig bruk av produktet

Bruksanvisning

Påført med hånd-krakt / for hånd:

Før behandling med Dri- Wash`n Guard OxyGoneTM, bør overflaten være noenlunde ren, om den ikke er behandlet med DWG Car Classic eller DWG Ultra Ion først/ tidligere.

Vend flasken, og rist godt før bruk av produktet, slik at alle ingredienser blander seg. For små/ mindre overflater: Klem ut en mindre mengde med DWG OxyGoneTM på en ren frottehåndduk

For større flater: Klem ut en ”strek” direkte på flaten.

Massere deretter produktet med frotte- håndduken på den overflaten som skal behandles, til en ”dis” som kommer frem/ framtrer, begynner å forsvinne igjen.

Poler deretter den behandlede overflaten med en ren frotte- håndduk ( håndduk nr. 2 ) til overflaten får en ny og god glans.

For maksimal glans og beskyttelse, bruk DWG Car classic eller DWG Ultra Ion over den flaten som er behandlet med DWG OxyGoneTM.

Påført med maskin/ poleringsmaskin: (prinsippet det samme som påført med hånd) 

Før behandling med Dri- Wash`n Guard OxyGoneTM, bør overflaten være noenlunde ren, om den ikke er behandlet med DWG Car Classic eller DWG Ultra Ion først/ tidligere.

Vend flasken, og rist godt før bruk av produktet, slik at alle ingredienser blander seg.

For å unngå unødig søl, klem ut en liten mengde OxyGoneTM på en frotte- håndduk, og spre produktet utover overflaten med denne. Deretter poleres overflatentil en høyglans, med en egnet maskin / poleringsmaskin, utstyrt med poleringspute av skum-plast/ skumgummi.

Høyeste anbefalte hastighet på maskin er 2400 o/min For maksimal glans og beskyttelse, bruk DWG Car classic eller DWG Ultra Ion over den flaten som er behandlet med DWG OxyGoneTM.

OBS: Alle DWG-produkter skal oppbevares frostfritt. DWG Norway AS er ikke ansvarlig for skader oppstått pga uriktig bruk av produktene.

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.