Dri Wash`n Guard TireTreatment TM

Informasjon og bruksanvisning

Rengjør, fornyer og bevarer all gummi-, plast- og vinyloverflater!

Kjære kunde!

Gratulerer med kjøpet av Dri-Wash’n Guard Tire Treatment! Du har nå et produkt i hendene som bl.a. ved hjelp av den eksklusive Poly-Guard 4-formulaen, rengjør, revitaliserer og kondisjonerer alle overflater av gummi, vinyl og plastikk. Produktet er et resultat av den unike teknologien som ligger bak DriWash’n Guard Car & Home og er basert på en teknologisk avansert polymerblanding. Produktet inneholder en liten del silikon.

HVA PRODUKTET GJØR:

Produktet vil gi alle overlater av gummi, vinyl og plastikk en god UV beskyttelse kombinert med en effektiv vann- og skitt-avstøtende effekt. (F.eks. vil det ta lengere tid før dine bildekk blir skitne igjen.) Overflaten vil få et naturlig rent og skinnende utseende (bildekkene vil ofte se helt nye ut), og vedlikehold mellom behandlingene er alltid like enkelt. Kun en fuktig frotte håndduk / klut er alt som behøves.

Følgende fordeler må fremheves:

· Frastøter vann og skitt!

· Gir en behagelig jordnær-lukt.

· Meget miljøvennlig i bruk.

· Inneholder ingen ”Nonylphenols”! Bruksområdene er mange med dette produktet. F.eks. er det 1. klasses i forbindelse med dekkene på båt-trailere som beskyttelse mot saltvann. Dekkene på slike trailere og alle andre overflater av gummi etc. som skades av saltvann, får en betydelig lengere levetid!

EKSEMPLER PÅ BRUKSOMRÅDER:

· Bildekk og alle andre dekk.

· Pyntelister etc. av gummi og plast

· Støtfangere

· Dashbord i biler etc.

· Gummisko og støvler

 

BRUKSANVISNING:

Rist alltid flasken før bruk! Sprayinnholdet på overflaten med en avstand på ca. 20 cm. Poler/gni omgående stoffet inn i overflaten med en ren frotte håndduk. Alternativt kan en bit skumgummi ( f.eks del av en gammel madrass ) benyttes. – poler deretter over behandlings-området til du får en god glans med en ren frotte håndduk/ klut nr. 2. En liten, bløt børste kan være til hjelp for å oppnå en best mulig resultat på en grovere overflate som f.eks. på sidene av bildekkene. (Bør ikke brukes på dekk-enes kjørebane, spesielt om vinteren.) Ved å gjenta prosessen en gang til ved første gangs behandling oppnås et maksimalt resultat med en mer langvarig beskyttelse og avstøtings-effekt. Overflaten behøves ikke rengjort før bruk! NB! Et dobbelt lag 1. klasses rensepapir kan brukes i stedet for frottehondduker!

 

ADVARSLER:

Produktet inneholder en liten del silikon.

Bland ikke med vann, kjemikalier eller med andre Dri-Wash’n Guard-produkter. BRUK IKKE dette produktet på glass, plexiglass, speil, krom eller andre ikke porøse overflater. (Andre Dri-Wash’n Guard produkter er spesielt utviklet for slike overflater.) Produktet MÅ IKKE brukes i et rom eller område hvor maling eller lakkering utføres. BRUK IKKE produktet på overflater som kan få behov for maling eller lakkering på senere tidspunk.

IKKE SPRAY DETTE PRODUKTET DRIEKTE PÅ DEKKENES SLITEBANE, SPESIELT IKKE PÅ VINTEREN.

Det anbefales bruk av hansker ved påføring av produktet.

DWG Norway AS er ikke ansvarlige for skader oppstått pga uriktig bruk av produktet

 

FORSIKTIGHETS-REGLER:

Unngå kontakt med øynene. Hvis dette skjer, skyld med vann i 15 minutter. Hvis hudirritasjon oppstår, vask grundig med kaldt vann og såpe. Må ikke drikkes. Hvis dette skjer, kontakt leges snarets mulig! Hvis enhver form for irritasjon fortsetter ved jevnt bruk av produktet, avslutt bruken og kontakt lege. Oppbevar produktet utilgjengelig for barn.

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.