Dri Wash`n Guard ULTRA-ION ®

Rengjører, polerer og beskytter samtlige av bilens ikkeporøse overflater.

Dri Wash`n Guard ULTRA-ION ®

Informasjon og bruksanvisning

Kjære kunde!

DWG-Norway vil gjerne takke deg for at du har blitt en av våre verdifulle kunder. Som forbruker av UltraIon® vil du ikke bare være med på å spare vann og tid, du vil også få en betydelig renere, blankere og bedre beskyttet bil, båt eller uansett hvilken hard (ikke porøs) overflate du bruker vårt unike produkt med den eksklusive Formula PolyGuard 3® på. For å sikre at du blir best mulig tilfreds med Ultra-Ion®, vil vi her gi deg en del verdifulle tips og instruksjoner om hvordan du best bruker dette produktet, et produkt du garantert ikke vil finne maken til noe sted! VÆR FØRST OMHYGGELIG MED Å LESE BRUKSANVISNINGEN både på trigger-flasken og på refil-flasken før du begynner å bruke produktet.

DETTE ER ET FAKTUM!

Ultra-Ion® er i stand til à rengjøre, polere og beskytte samtlige av bilen ikke-porøse overflater slik som: Lakkerte overflater, glass, krom, speil, fiberglass etc. Bruk ikke produktet på støtfangere av acryl o.l. uten å først ha prøvd produktet på et mindre synlig sted. Se forøvrig pkt. 10 inne i denne brosjyren. Andre bruksområder kan være: Båter, fly, motorsykler, campingvogner, snøscootere, lys og reklameskilt, speil og vinduer, TV- og computer- skjermer, badekar, vaskeservanter, fliser, dusjkabinett etc. etc. Bland ikke dette produktet med vann eller andre typer kjemikalier! Aldri før har det vært så lett å rengjøre/polere en bil! Hvis ikke den bilen du skal vaske/polere er ekstremt skitten eller dekket med større mengder tresaft e.l., ikke vask den før du begynner Ultra-Ion® behandlingen! Bruk ikke Ultra-Ion® på fugleskitt, betong og lignende, da det kan gi riper. En vanlig vaskejobb kan etterlate små merker og striper i lakken, – Ultra-Ion® gjør det ikke! Hvis bare en mindre del av bilen er ekstremt skitten, bruk en myk børste for å fjerne det verste eller vask kun denne delen med vann. (Husk at denne delen må være 100% tørr før du fortsetter)

 

Trigger-flasken

 

VIKTIG: Det er meget viktig at du alltid rister flasken omhyggelig før du begynner å bruke triggerflasken, og hele tiden under bruk.

 1. Ved kjøp av refil:. Rist refilflasken godt og tøm Ultra-Ion® med vår eksklusive Formula PolyGuard 3 ® i trigger-flasken.
 2. Den overflaten du skal rengjøre og behandle med Ultra-Ion® må være ABSOLUTT TØRR. Ultra-Ion® må og vil ikke blandes med vann. Etter behandlingen vil imidlertid overflaten frastøte vann.
 3. Ultra-Ion® med vår eksklusive Formula PolyGard 3 ® bør ikke påføres i direkte sterkt sollys.
 4. En vanlig familiebil skal, (hvis du bruker produktet riktig), ikke bruke mer enn ca. 2 oz. (ca. 55 gram) av Ultra-Ion® til en hel bil, inkl. vinduene!. Spray med lange og “sveipende» bevegelser og hold flasken ca 30 cm. fra overflaten. Bruk av mere produkt vil ikke forbedre verken behandlingen eller glansen. Her må du selv eksperimentere deg frem til hva som er best. REGN UANSETT MED AT DU ALLTID VIL BRUKE ALT FOR MYE PRODUKT TIL Å BEGYNNE MED!
 5. Bruk den mørkeblå microfiberkluten til selve påføringen. Når en flate av microfiberkluten blir “skitten”, (den blir egentlig ikke det, skitten er oppløst og gjort om til en ny farge i kluten), vend om til en side som er ren. Nøkkelen til en god og riktig påføring med håndkraft (produktet kan også med fordel påføres med maskinkraft) er å uten for stor kraft â gni Ultra-Ion ® inn overflaten med små sirkelrunde bevegelser. Fortsett med dette i 2- 4 sekunder etter at du har utviklet en tørr “dis» i lakken. Poler deretter resten av denne “disen» bort med lyseblå microfiberklut Samtidig som du med jevne mellomrom også rister av kluten for støv og eventuelle løse partikler. Når du er ferdig med den jobben du skulle gjøre, holder du triggerflaska opp ned, og pumper til det kommer luft, dette for å rense dysa.
 6. Det skal aldri være nødvendig å gni stoffet inn med særlig kraft. Du kan øke trykket noe for å fjerne vanskeligere ting som gammel bensin, olje osv. Ved spesielt vanskelige tilfeller som gammel asfalt osv. bør dette fjernes, f.eks. ved hjelp av et motorvaskemiddel først.
 7. Hele bilen, inkludert vinduer, krom, svarte eller elokserte overflater, behandles samtidig med bilen ellers. OBS: Produktet bør ikke brukes på overflater av et porøst materiale, feks. støtfangere av plast o.l. Slike overflater har mikroskopiske små hull som produktet forsvinner inn i og hvor det tørker til små hvite prikker. Dette vil kunne gjøre at støtfangeren ser “grå» ut etterpå. Ikke påfør Ultra-Ion® på steder du ikke kommer til for å tørke av, det vil synes etterpå.
 8. Bilens hjul og dekk bør være det siste du rengjør og behandler. Her anbefaler vi ellers å bruke DriWash’n Guard Tire Treatment® for et virkelig 1. klasses resultat!
 9. Når bør du utføre en ny behandling med Ultra-ion®? Dette er avhengig av bilens alder og lakkens kvalitet. Normalt bør du gjennomføre en ny behandling senest 30 dager etter den første. (Dette forsterker og forbedrer resultatet) Deretter hver 60. dag eller så, avhengig av behov.
 10. En riktig Ultra-Ion® -behandlet bil (minimum 2 behandlinger etter hverandre innen 3 – 4 uker) kan deretter rengjøres kun ved bruk av en fuktig og en tørr klut. Dette må gjøres uten krefter da skitt etc. ikke vil feste seg til den Ultra-Ion® -behandlede overflaten. Vi anbefaler imidlertid å bruke produktet så ofte som mulig. (Etterhvert vil du også finne ut at du bruker svært lite produkt på en slik behandling! Tester utført bla. I Japan viser at produktets lakk-beskyttende egenskaper øker opp til 10 – 12 behandlinger etter hverandre. Deretter blir beskyttelsen statisk men maksimalt god.) Dette betyr at jo oftere du bruker produktet. dess bedre blir beskyttelsen (og glansen). HUSK: Beskyttelse og glans er også faktorer som i høy grad er med à øke bilens verdi ved senere salg eller innbytte! Ultra-Ion® er derfor noe mye mere enn bare et enkelt “vaskemiddel” for din bil, det er antagelig markedets beste lakk-beskytter og dermed det beste du kan bruke for à beskytte din investering. En pen og glans- full lakk kan øke bruktverdien på bilen din med flere tusen kroner!
 11. Andre bruksområder hvor Ultra-Ion® med vår eksklusive Formula PolyGuard 3® fungerer perfekt er båter, fiberglass, motorsykler, campingvogner, fly, snøscootere, lys- & reklameskilt, vinduer, speil, TV- og computer-skjermer etc. og ethvert annet område med ikke porøse overflater, (spesielt utendørs) som du måtte ønske å rengjøre og samtidig gi en nesten mirakuløs glans med langtidsvirkende effekt og beskyttelse.
 12. For ekstra glans anbefales det å ta en rask runde med DWG QuikMist til slutt.

 

 

 

FORSIKTIGHETSREGLER:

Unngå kontakt med øynene. Hvis dette skjer, skyld godt med vann. Hvis hudirritasjon oppstår, vask grundig med kaldt vann og såpe. Kan være skadelig hvis det svelges. Inneholder petroleum destillater. Hvis større eller mindre kvantum av innholdet allikevel svelges, unngå å fremkalle brekning eller oppkast. Ring lege umiddelbart. Sørg for at stoffet er utilgjengelig for barn!. Kan i enkelte tilfeller. Vask hendene godt etter bruk. Det anbefales bruk av hansker.

 

 

Info om Ultra-Ion ®

 

 • Dette produktet er tilpasset nyere biler ( produsert etter år 2000) og lakkteknologi
 • Kan brukes i sollys og temperaturer fra ca +5 til ca +37 grader C
 • Meget effektivt mot organisk materiale, innsekter, tjære og lignende
 • Den polerte flaten blir positivt ladet med +ioner så den blir antistatisk, og den frastøter seg skitt og støv
 • Gir UV-beskyttelse
 • Ultra-Ion varer lengere enn Dri Wash’n Guard Classic

Importør: Polar Produkter AS. DWG-Norway, 7300 Orkanger. www.dwg-norway.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kommentar

 

 1. Dette er et helt fantastisk produkt, bilen blir såååååå blank og fin.
  Bruker det på vinduer, koketoppen kjøleskapet som er i RF stål +++++
  Det produktet anbefales kan anbefales
  Har dere ledig selgerjobb?
  Mvh
  Anne-Marit P.Tjæran

  • Hei Anne-Marit.

   Så hyggelig å høre:)
   Vi selger produkter kun via våre forhandlere.
   Du kan prøve å ta kontakt med en av de som er nærmest der du bor og høre om du kan få til et samarbeid på salg 😉
   Vennlig hilsen DWG

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.