Dri-Wash‘n Guard Upholstery -Fabric & Carpet Treatment

Poly-Guard 5

 

KIÆRE KUNDE!

Gratulerer med kjøpet av Dri-Wash’n Guard Upholstery – Fabric & Carpet Treatment Vi tror du vil finne dette produktet meget anvendelig i en rekke sammenhenger hvor det er behov for å fjerne flekker og lukt fra forskjellige steder i ditt hjem, på ditt kontor eller i din bil eller båt.

 

HVA PRODUKTET GJØR:

Dette produktet er spesielt effektivt og anvendelig til å fjerne flekker og skitt i tepper, på møbel-trekk, i bilens seter eller matter, og på tøystoffer ellers hvor det er behov for å fjerne noe som ikke burde være der. Det samme gjelder også flekker og skitt på tepper i områder med stor trafikk, bl.a. i restauranter, banker, skoler og bedrifter. Den eksklusive Poly-Guard 5 formulaen er også meget effektiv til å nøytralisere og fjerne lukt, spesielt røyklukt fra bruk av tobakk ol. Dette kan gjøres raskt og effektivt fra de fleste typer stoffer, møbler og tepper, – for ikke å snakke om i en bil hvor eieren har røkt i flere år.

Ulikt andre typer produkter for rensing av tepper og stoff etc., så etterlater ikke Dri-Wash’n Guard Upholstery & Carpet Treatment noen form for rester i stoffet. Det er ellers slike «rester» fra flere andre rensemidler som faktisk tiltrekker seg skitt fra skosålen og dermed tilgriser tepper svært raskt igjen. Når du bruker DWG’s produkt vil teppet fortsette med å være rent og flekken kommer ikke til syne igjen.

OBS: Alle DWG-produkter skal oppbevares frostfritt

DWG NorwayAS er ikke ansvarlig for skader oppstått pga uriktig bruk av produktene

 

ANDRE POSITIVE EGENSKAPER:

Dri Wash’n Guard Upholstery & Carpet Treatment er et resultat avDWG’s pågående utvikling av miljøvennlige og «vann-besparende» produkter. Legg merke til følgende egenskaper:

• Er ikke etsende

• Ikke brennbart

• Inneholder ikke petroleums-destilater

• Ingen ozon-ødeleggende stoffer

• Ikke røkutviklende

• 100% nedbrytbart

 

Bruksanvisning:

Rist alltid flasken før bruk! Spray produktet på det området som skal renses – behandles. Gni over området med en ren frottehåndduk. «Klapp» det tørt med en ren frotteduk. For et bedre resultat, bruk en passende børste til å massere produktet inn i stoffet til det skummer godt. Tørk, «klapp» deretter tørt med en ren frotteduk. For et mest mulig sikkert resultat, test alltid produktet på en bortgjemt sted før du gjør endelig bruk av det.

 

Forsiktighetsregler:

Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Må ikke drikkes. Hvis det skjer, drikk mye vann og oppsøk deretter lege. Unngå kontakt med øynene. Hvis dette allikevel skjer, skyld godt med vann i 15 minutter. Dersom det opp-står hudirritasjon, skyll med såpe og vann

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.